Over ons

Wij treden op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen.

Als volmachtbedrijf Haags Assuradeuren Bedrijf BV werken wij samen met assurantietussenpersoon en verzekeringsmaatschappijen.

Meer informatie over deze samenwerking kunt u lezen in onze volmachtbrochure.

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus.

 

Mochten we er samen niet uitkomen dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Dit is een onafhankelijk klachtenloket dat zich bezighoudt met het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Wij zijn bij het Kifid aangesloten en hebben verklaard de uitspraken van het Kifid altijd op te volgen. Ook als de uitspraak negatief voor ons is.

Kwaliteitsnormering

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Haags Assuradeuren Bedrijf BV voldoet aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd.

Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan!

Wij hebben met verschillende assurantiekantoren en andere sub-agenten een samenwerkingsverband.

Deze kantoren bieden onder meer onze verzekeringsproducten aan, maar kunnen ook gebruik maken van onze backoffice.

Ter voorkoming van conflicterende belangen hanteren wij enkele regels, welke u kunt terugvinden in de Kwaliteitsnormering NVGA, artikel 1.1

Klachtmeldingsformulier

Fraudebeleid